Schadeherstel

ABS Autoherstel van der Weijden - Vertrouwd, vakkundig en snel

 

ABS Autoherstel van der Weijden is het zusterbedrijf van BCS Nieuwkoop. Samen delen zij het pand aan de Energieweg te Nieuwkoop.

 

ABS Autoherstel van der Weijden is een modern en full-service schadeherstel bedrijf en maakt deel uit van de Soeterwold Automotive Groep met vestigingen in Lisse, Noordwijk en Nieuwkoop. Doordat we zijn aangesloten zijn bij het ABS Autoherstel netwerk hebben wij alles in huis om het schadeherstel voor u van A tot Z uit handen te nemen. Door goede communicatie en transparant werken, komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. Onze vakmensen werken met passie aan uw auto en beschikken over de modernste technieken om uw auto weer als nieuw te maken.

 

Onze service is ouderwets goed. Naast het kopje koffie bieden wij u het gemak van het invullen van het schadeformulier en kunnen de schade voor u regelen met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Kortom wij lossen het voor u op, terwijl u mobiel blijft doordat wij u vervangend vervoer bieden.

Onze dienstverlening

  • Schadeherstel
  • Ook voor kleine schades
  • Ruitschades worden ook snel gefixt
  • Camper & caravan herstel
  • Interieurherstel
  • Velgen service

Lees meer op onze website 

 

Met ISO 9001 en 14.001 certificering

ABS Autoherstel heeft als keten een ISO 9001 certificaat. Al onze werkprocessen zijn best-of-class ingericht. Ook hebben we aantoonbaar aandacht voor het milieu. Ons milieubeheer is daarom gecertificeerd volgens ISO 14.001. Dat zorgt ervoor dat wij duidelijke processen hebben om milieuschade te voorkomen en eventuele calamiteiten direct op te lossen.

 

Garanties

We zijn trots op de kwaliteit die we u bieden. Dat onderschrijven we graag met duidelijke garanties. Zo krijgt u maar liefst 4 jaar Focwa garantie op schadeherstel. Ook garanderen wij dat na herstel de fabrieksgarantie op uw auto wordt behouden. Een geruststellende gedachte.